Haberler

20 Ekim 2014 Pazartesi

Evinize Narin Bir Dokunuş


By on 06:44

Perdeler: Sade perdeleri tercih etmemeniz gerekmektedir. Eskiden kullanmış olduğunuz düz ve uzun perdeler size temizleme ve görüntü bakımından çok fazla uğraş vermekteydi. Bu uğraş yerine günümüzde çok daha kullanışlı olan başka perdeler kullanılmaktadır. Bunlar kumaş perde veya zebra perdedir. Bu perdeler ıslak bir bez ile de temizlenebiliyor. Temizlik açısından çok fazla artıya sahip olan bu perdeler maliyet açısından da diğerlerine göre daha iyi durumdadır. Bu şekilde kullanmaya karar verdiğiniz perde ile satın alacağınız mağazadan daha güzel modelli perdeler alarak daha şık bir tasarım elde edebilirsiniz.
Masa: Yemek masamızda günde neredeyse 3 kez kullanmaktayız. Bunlar sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği. Bu yemek yeme vakitlerinde sadece kendimiz olduğumuzda masanın şıklığına pekte önem vermeye biliriz ancak evimize bir misafir geldiği zaman bu masa eskisinden bağımsız bir şekilde güzel görünmelidir. Bu güzellik için birkaç seçeneği bir arada kullanabiliriz. İlk olarak masanın rengine uyan bir masa örtüsü kullanabiliriz ve üzerine bir vazoda duran taze papatyalar. Bu güzel bir görüntü oluşturmaya yetecek kadar güzel olacaktır. Daha da ayrıntılı bir şekilde soframıza Amerikan servis, runner ve desenli peçete gibi küçük ama etkileyici şeyleri kullanarak soframızı şıklaştırabiliriz.

Dekor: Ev dekorasyonumuz un güzel bir şekilde oluşturmak için satın alacağımız eşyaların birbirleriyle uyum içinde olması gerekir. Bu eşyalar uyumlu bir şekilde olursa güzel bir atmosfer oluşturacaklardır. Evimize şıklık katacak bir diğer şeyde sade koltuklarımız için satın alacağımız koltuk şalı olacaktır. Bu hoş görünüşlü koltuk şalları koltuklarımızı oturmaya kıyamayacağımız bir hale getirecektir. Diğer bir püf nokta ise yatak örtüsüdür. Bu bizim için çok daha önemlidir.Çünkü günümüzün en az 8 saatini uyumakta geçireceğimiz yatağımız en güzel olacak yerdir.

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder